Skip to main content
  Snelle levering
  Offerte binnen 24 uur
  Servicegericht
  Grote voorraad

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn Hecotherm Greenhouse Supply, een technische groothandel die gespecialiseerd is in producten en materialen voor de kassenbouw. Ons bedrijf is in 1986 opgericht en in 2018 opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven, namelijk Heco Cargo Control en Hecotherm Greenhouse Supply. Deze tweedeling was het gevolg van onze aanzienlijke groei en de toegenomen diversiteit aan producten en klanten.

Hoewel we begonnen zijn als eenmanszaak, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam als leverancier in het Westland. Dit wordt bevestigd door de vele jarenlange relaties die we hebben met onze klanten. Ons bedrijf heeft door de jaren heen op verschillende locaties gezeten, maar ons huidige adres aan de Van Heekstraat voorziet in al onze behoeften en biedt ruimte voor verdere uitbreiding en professionalisering.

Daarnaast zijn we ook een groothandel in staalkabels onder de naam ‘Hecotherm Steel Wire Rope’. Deze tak van ons bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder staalkabelstroppen, groothandel in staalkabels en de productie en verkoop van andere hijs- en sleepmaterialen.

Ons bedrijf is gevestigd in de Schiedamse ‘s-Gravelandsepolder, grenzend aan de Rotterdamse Spaanse Polder en naast de A20, waardoor we een centrale ligging hebben. Onze klanten rijden dagelijks af en aan en wijzelf rijden dagelijks naar het Westland om onze klanten te bedienen.

Bel met 010-3182300