NEEM CONTACT MET ONS OP

  [recaptcha]

  INFO

  Heeft u vragen over onze diensten en/of producten? Vul dan hiernaast het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  STAY SOCIAL

  ONS ADRES

  Hecotherm
  Van Heekstraat 21
  3125 BN SCHIEDAM

  Tel.: 010 – 426 40 10
  Fax: 010 – 471 28 50
  E-mail: info@hecotherm.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten

  BEL: 010 - 4264010

  INFO@HECOTHERM.NL

  UW PRODUCTIE PARTNER

  OVER ONS

   

  Welkom bij Hecotherm,
  waar desgewenst
  dezelfde dag geleverd wordt!

  WAAROM VOOR HECOTHERM KIEZEN? 

  • Dezelfde dag leveren is mogelijk
  • Grote voorraad
  • Uw voorraad herbergen bij Hecotherm is mogelijk
  • Grote mogelijkheden tot eigen producties
  • Groot netwerk in binnen- en buitenland
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

  Klantenservice

  Hecotherm heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Al vanaf de oprichting staan wij bekend om ons hoge niveau van klantenservice. U kunt ons altijd benaderen per telefoon of e-mail. Wij streven ernaar om uw vraag, wens of klacht direct, of anders zo snel mogelijk, te beantwoorden of behandelen. Indien gewenst komen wij bij u langs om u persoonlijk te woord te staan. Onze openingstijden zijn als volgt: maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur. telefoon: 010 426 40 10/e-mail: info@hecotherm.nl

  Service en bezorging

  Service staat bij Hecotherm op nummer 1. Als u in de ochtend bij ons besteld kunnen wij uw producten desgewenst dezelfde dag nog bij u afleveren, uiteraard mits de producten op voorraad zijn. Binnen regio Rijnmond bezorgen wij zelf de producten bij u. Buiten regio Rijnmond bezorgen onze bezorgpartners bij u.

  Leveringen

  Hecotherm levert uw producten altijd met de hoogst mogelijke zorg. De producten worden goed verpakt zodat schade tijdens transport in principe niet voorkomt. Wij leveren de goederen bij u tot aan de deur. Vervolgens vragen wij u zelf de goederen te lossen. Hecotherm is tot het moment van het leveren aan de deur aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten. Vanaf het moment van lossen niet meer.

  Retouneren

  Mocht uw product onverhoopt beschadigd zijn bij aankomst dan vragen wij u ons zo snel mogelijk te benaderen om hier melding van te maken. Wij vragen u hetzelfde te doen als het product afwijkingen vertoont of defect is. Wij proberen vervolgens zo snel mogelijk een gepaste oplossing hiervoor te vinden.

  Sinds 1986 is Hecotherm een onderneming waar service, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal staan. Tevens hebben wij grote mogelijkheden tot eigen producties. In eerste instantie concentreerde Hecotherm zich op het leveren van producten voor schermsystemen in de kassenbouw. In een later stadium werd het aanbod uitgebreid met diverse cargo control producten en staalkabels. Sinds enkele jaren heeft Hecotherm besloten om zich ook op custom made producten te richten om zo een nog completer productassortiment aan te kunnen bieden voor diverse sectoren. Bekijkt u onze website eens voor het volledige aanbod.

  Bij een forse uitbreiding van het aanbod hoort uiteraard ook een uitbreiding van het onderkomen. Zo is Hecotherm in de loop van de tijd enkele keren verhuisd. Sinds mei 2013 zijn wij gevestigd aan de Van Heekstraat 21 in Schiedam. Hier is een pand met grote opslagruimte van 2100 m2 in gebruik genomen. De opslagcapaciteit voor ruim 1400 palletplaatsen, met uitbreidingsmogelijkheden tot zelfs 2200 palletplaatsen, is noodzakelijk om de uitbreiding van alle nieuwe producten mogelijk te maken en om als onderneming verder te groeien.

   

  De laatste ontwikkeling in het productaanbod is het aanbod van gepersonaliseerde spanbanden. Hecotherm werkt samen met diverse partners zodat deze service exclusief aangeboden kan worden. Uiteraard blijft de snelle service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gewaarborgd.

  Met snelle service bedoelt Hecotherm ‘in de ochtend besteld is desgewenst in de middag al in huis’. Ook is het herbergen van uw voorraad in de loods van Hecotherm bespreekbaar. U betaalt pas bij iedere deellevering. Het aanbieden van snelle en klantvriendelijke service hebben wij zeer hoog in het vaandel staan.

  Neemt u contact met ons op per telefoon of e-mail en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Indien gewenst komen wij bij u op locatie om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u altijd welkom in ons pand om eens een kijkje te nemen en een kopje koffie te komen drinken.

  Onze mensen.

  WILT U MEER WETEN OVER ONS?

  KOM IN CONTACT