NEEM CONTACT MET ONS OP

  [recaptcha]

  INFO

  Heeft u vragen over onze diensten en/of producten? Vul dan hiernaast het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  STAY SOCIAL

  ONS ADRES

  Hecotherm
  Van Heekstraat 21
  3125 BN SCHIEDAM

  Tel.: 010 – 426 40 10
  Fax: 010 – 471 28 50
  E-mail: info@hecotherm.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten

  BEL: 010 - 4264010

  INFO@HECOTHERM.NL

  UW PRODUCTIE PARTNER

  STAALKABELS

  HECOTHERM’S STAALKABELS

  Naast producten voor de kassen en cargo control heeft Hecotherm ook een groot assortiment staalkabels. Al sinds onze oprichting, in 1986, hebben wij ook een zeer goede naam opgebouwd in de staalkabelbranche. Diverse soorten staalkabels worden speciaal voor onze klanten geproduceerd. Desgewenst houden wij uw voorraad in onze loods. Uiteraard worden onze staalkabels vervaardigd volgens nationale en internationale standaarden.

  Een staalkabel is een bundel stalen draden, geslagen om een kern. Er zijn diverse diktes en kwaliteiten op de markt. Een staalkabel is opgebouwd uit een kern van touw of stalen draden. Er zitten meerdere strengen om de kern. Meerdere draden vormen vervolgens een streng.

  U kunt kiezen voor roestvrije kabels. Dit zijn staaldraden die zijn vervaardigd van roestvast staal (rvs). Roestvast staal is uitermate goed bestand tegen corrosie en is bovendien hittebestendig tot een temperatuur van 250 graden Celsius. Of u kiest voor verzinkte staalkabels. Zink is bekend om zijn goede weerstand tegen corrosie. U kunt tot slot kiezen voor beklede staalkabels, welke bekleed zijn met vinyl ter bescherming van afwerklagen. U kunt ons altijd benaderen voor meer informatie of voor het inwinnen van advies.

  WAAROM HECOTHERM?

  Waarom uw staalkabels aanschaffen bij Hecotherm?

  • Alle staalkabels zijn geproduceerd volgens nationale en internationale standaarden;
  • Servicegericht
  • Flexibel
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Nagenoeg altijd alles op voorraad
  • Mogelijkheid door u gewenste producten voor u in te kopen
  • Klantgericht